Műtét után 1 héttel...

2012.04.13. 02:03

Szevasztok Yeee!

Zsoltti vagyok a frizuramájszter! Ma egy hete hogy tarkólékelést szenvedtem és megmondom őszintén most már csak egyetlen problémám, hogy fájnak még a tűszúrások helyei. A kivett terület érzékenyebb mint a beültetett! Megpróbáltam rá Lidokain beszúrás okozta fájdalomcsillapítót kérni, de azt mondták azt vételezzek a csapról hideg víz formájában!:-)
 
 
Lassan elkezdődik a hajnövekedésem, - mint a képeken is látszik, bár hátulról én még felfedezni vélem az egykori marhapárizsi szelet nyomát, csak kissé kiszőrösödött "némi disznósajt hozzáadásával készült" formában. A beültetett terület és a donor rész is száraz, szinte már két nap után az volt és aminek örülök, hogy direktben nem észleltem hajszálvesztést sem, így a vállalt 6000 hajszál mellé bónuszként betett 600-ból sem veszthettem többet mint 5-10 szál, amit észre sem vettem. Meglátjuk milyen leszek egy hét múlva, remélem az apró tarkófájás elmúlik, mert néha olyan mintha hókon vágtak volna egy szívlapáttal! :-)
 

folyt köv... ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rokkerzsoltti.blog.hu/api/trackback/id/tr734400296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kopasz gyuszi 2012.04.21. 02:33:36

Szia Zsolti!

Nekem is Ljuba doktornő végezte a beavatkozásom, a kis mennyiség ellenére meg vagyok elégedve vele szurkolok neked is, sok sikert biztosan jó lesz az! Grat
Üdv: Adam
süti beállítások módosítása