Kedves Hajbarátok! :-)

rrzsolt.jpgKözel három hónappal a beavatkozás után frizurám jelenlegi állása: elől dúsabb, parizer helyén borostásabb, de még nem sűrű! :-) Még nem alakult ki a véglegesen várt állapot, így bizakodva tekintek a jövőbe. Remélem, hogy jövő ilyenkor már janicsár fazon lesz a fejbúbomon is, bár ez a legkritikusabb terület, kérdés mennyi hajhagyma maradt meg és kezdi el működését, nem akarok magamnak kitartó kopasz módjára-hajat tetováltatni! Ám elől a Lugossy Béla fazon már szépen elindult és mintha sűrűbbnek is látnám, de lehet hogy ez csak a délibábhoz hasonló optikai csalódás mint amikor a Gulyát őrző Pista bácsi úgy látja a horizonton hogy Pamela Anderson közeledik feléje elemózsiás kosárral, de közelebb érve kiderül hogy nem más, csak a rusnya felesége az!:-)

Szégyellnem nem kell hogy hajbeültetésem volt, mert egyelőre még nem jegyezte meg senki hogy: - Jó a hajad, elestél? Mondd kis kócos hol van az anyád... vagy ilyesmit :-) Tehát a diszkréció maximálisan biztosított, ám 6000 beültetett hajszál nem tűnhetett el nyomtalanul, hacsak nem befelé kezdett el növekedni, és egy reggel majd arra eszmélek, hogy kefe nőtt a torkomba! Kitartóan várom tehát az eredményeket, frizurám jelenlegi állapotáról pedig hamarosan feltöltött fotó tanúskodnak! :-)

Üdv mindenkinek és haj-rá!

Rokker Zsoltti

A bejegyzés trackback címe:

https://rokkerzsoltti.blog.hu/api/trackback/id/tr214613079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása