haj fentről szept_web.jpgLassan kezd olyan hajam lenni mint egy lego figurának! A nagy búrámon egy ráillesztett frizura fix beállással, amitől úgy nézek ki, hogy elmehetnék egy náci háborús filmbe statisztálni mint wehrmacht tiszt - (sajnos közlegénynek dagadt vagyok). Április 4 –i hajbeültetésem óta lassan eltelt fél év és a frizurám egyre jobb! :-)

Már szinte nem látszik a fejbúbonlévő parizer, utoljára akkor volt ilyen hajam amikor középiskolában lenyomattam géppel. Jó érzés tudni, hogy van ott még ahonnan ez jött. A végeredmény valóban lassan alakul ki, de ezt mondták a műtét után is, így hát tényleg kell neki fél-sőt egy év, hogy látsszon,- hatásos volt a beültetés. A doktornő ügyesen hímezte ki a „vertexemet” már nem érzem magam úgy mint Juli-ánusz barát a bencés szerzetes középen kopasz fejjel…

Van olyan terület ahol szinte azonnal látványos volt a hajsűrűsödés, pl. elől fent. Bár a fejbúb része lassabban alakul ki, de biztosan növekednek és erősödnek a kis beültetett hajszálaim. Lassan ki merem jelenteni hogy eredményes volt a beavatkozás, és ezzel a módszerrel valóban lehet haja annak aki vállalkozik a műtétre.

Rengeteg mindent kipróbáltam ezelőtt, fújkáltam hajnövesztő szpréket, kentem szeszekkel, szedtem haj és körömnövekedést segítő(nek mondott)tablettákat, jártam hajhagyma-izomstimuláló kezelésre, sőt a végén majdnem áldozatul estem a trükkös parókaragasztó módszernek amikor a Haj szept13r_web.jpghajszíneddel megegyező póthajat rögzítenek a kopasz fejbőrödhöz amitől rögtön van frizurád. Amikor leveszed viszont úgy néz ki alatta mint a vasálarcos filmbe a csávónak mikor lefeszítették a maszkot és alá vót nőve szerencsétlennek a szőr, sőt sok helyen a levegőtlenség miatt kihullik még a maradék haj is!

Szóval nem volt igazán hatékony módszer.

Attól persze tartok hogy mennyire lesz végleges ez az állapot, hiszen az időt nem lehet megállítani, a beültetett mellett lévő hajszálak elhullhatnak ugyan, de látom, hogy ezzel a módszerrel eredményesen lehet pótolni ameddig van donor területem. Ám utána még mindig marad hónalj- vagy göndör fanszőr amitől kicsit „Korda Gyurisra” alakíttathatom a sérómat!:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://rokkerzsoltti.blog.hu/api/trackback/id/tr904788268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kopasz gyuszi 2012.10.03. 23:50:50

Bár előtte képet nem nagyon láttam a jelenlegi állapot nagyon biztató.grat és sok sikert! :) Adam

B.Robi 2012.11.26. 16:44:48

Jobbra az archívumban megtalálod az első bejegyzések között. "parizerhaj" :D
süti beállítások módosítása