Eltelt egy év és a hajam jelentősen dúsabb lett, a műtétnek már semmi nyoma nincs és egyre többen kérdezik meg hogy mi történt, hiszen tavaly kora tavasszal még egy kopaszodó fizikatanár fejem volt, most pedig egy rövid hajú vagány Rokker(Zsoltti) srác! Elégedett vagyok a beavatkozás eredményével, remélem hogy tartós is lesz, de ha mégis hullajtanám az agancsomat legfeljebb ismét kihímeztetem a vertexemet a Hairhungary klinikával!

Látványos és hasznos volt a beavatkozás, mert legfeljebb annyit szoktak mondani akik nem ismernek:- kissé elkezdtél kopaszodni! Ám két éve már majdhogynem kopasz is voltam! A fotók magukért beszélnek, összehasonlítva a régieket szinte egy másik embert látunk! A beültetett hajszálak nem hullanak, tartósak,szépen növekszenek! Mindenkinek bátran tudom ajánlani ezt a klinikát akik szükségét érzik, hogy egy kicsit felturbózzák hajuk sűrűségét, és megfelelő donorterülettel rendelkeznek, mert annak híján ugye marad a hátszőr, amiből nehéz megoldani a Sasson frizurát, és a szemöldökből sem egyszerű a frufru!

Köszönöm A HairHungary minden dolgozójának ezt a remek munkát amit az én hajbeültetésem során végeztek, remélem hogy sokáig viselem még ezt a dús sörényt! :-)

..és akkor jöjjön a bizonyíték, ami nem ígéret!

IMG_4946.JPGMűtét előtt

IMG_9059.jpgMűtét után 9 hónappal

A bejegyzés trackback címe:

https://rokkerzsoltti.blog.hu/api/trackback/id/tr25630401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kistitok 2013.11.14. 08:20:40

Esetleg felülről, az egykori "parizerről" is láthatnánk egy képet?

HairHungary 2013.11.14. 10:21:06

A hairhungary oldalán a galériában található több kép: www.hairhungary.hu/hu/fotogaleriak/2

lázárka (törölt) 2014.09.08. 04:16:30

de mér pont vöröset ültettek be?
süti beállítások módosítása