haj2 11.13.jpgTöbb mint fél év telt el a hajbeültetésem óta és a frizurám már pöndörödik a fejem felett mint valami edelényi Elvisz Prézlinek! Már-már azon gondolkozom, hogy pár hónap múlva hogyan fogom megnöveszteni annyira, hogy a régi maffiafilmes élményeim hatására olajosan hátrafésülhessem, és ne csak azért hogy kitakarhassam a kopasz részeket, merthogy azok már nem lesznek! :-)

Mivel a donorterületem még mindig elég sűrű, így szinte bármennyi hajültetésre alkalmas lehet. Az első beavatkozás sikere után, - ami jobb eredményt hozott mint vártam...- úgy gondolom ha még egyet csináltatnék az már olyan hajasbabává tenne mint akinek nem is voltak soha gondjai a hajhullással! A hormonblokkolót nem szedem, - hooogyisne, hogy ne lássam többet fickándozni a hüllők királyát a saját bejáratú terráriumomba…egy lóf…ja, ezt nem illik…egy paripapimpilit! :-)

Haj hátulról 11.13.jpg

A hajamra sokszor rácsodálkoznak a kopaszodó ismerőseim akik megszokták, hogy ugyanolyan tempóban ritkult a frizurám mint nekik. Most megdöbbenve nézik, hogy teljesen meghajasodtam! Van aki érdeklődik általam a SafeSystem-FUE kezelés iránt, és van aki mérgében inkább letolja kopaszra, marad a tuti kojak fazon! Szerintem viszont unalmas mindenhol kommandós fejformákat látni, pláne ha dagadtak és öregek és annyi a közük a kiképzéshez mint Zámbó Krisztiánnak a négy és fél oktávhoz! Persze a mandrók magyarázhatják hogy a csajok szeretik simogatni ahol kopasz, de szerintem van erre alkalmatosabb kopasz testrész is a férfiemberen amit simogathatnak!:-)

haj3 11.13.jpg

Sokan hajlamosak elhitetni magukkal hogy nem a haj fontos hanem az ész, de mi van ha egyik sincsen?:-) Én most már nehezen tudnám elképzelni, hogy jobb kopasznak lenni, még ha nem is kell akkor bíbelődni a fazonnal, fésűvel, zselével. De mióta van hajam valahogy a reggeli tükörbenézésnél mindig jól áll, még ”kócosan is”! :-)

haj5 11.13.jpg

Azt hiszem eddig nagyon megérte a beavatkozás!

A bejegyzés trackback címe:

https://rokkerzsoltti.blog.hu/api/trackback/id/tr224926728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása