Hajbeültetésre készülök!

2012.04.03. 15:19

Szevasztok Yee!

Erdei Sándor vagyok a Bumerángból közismertebb nevemen Rokker Zsoltti aki most pár hónapig Blogger Zsoltti is lesz! :-)
 
A HairHungary Klinikával úgy gondoltuk, hogy kopasz rocker nem divatos Pataky Attilán kívül, így hogy a színpadon nekem is legyen mit rázni végigkövetjük egy hajbeültetés folyamatát egészen a kezdetektől a reménybeli teljes oroszlánsörényig! :-)
 
 
A képeken utolsó, műtét előtti bátorító berúgásom látható, amikor azt nézem meg, hogy le van e húzva a sliccem vagy döglött madárnak már nem kell kalitka. Ez mellett döbbenten konstatálom, hogy a vizespohárban tényleg víz van! Ettől a maradék hajam is égnek áll, a régiek pedig már a földdel lettek egyenlővé!
 
Nos, ezen kellene az orvosoknak segíteni ha már a fatertól ezt örököltem, nem pedig egy Mercedes Coupe-t! Nem lesz könnyű, mert az operációt végző doktornéni szerint 6000 hajszálra lesz szükségem, hogy valamelyest hajazzak Axl Rose-ra fénykorában és testalkatára mostanság, bár ez ettől független! :-)
 
Egy két napos beavatkozáson veszek részt, ahol reggeltől estig feküdni kell miközben palántáznak. Valójában érdeklődtem én már régebben máshol hogyan zajlik egy ilyen műtét, de az orvos aki csinálta volna annyira kopasz volt, hogy a biliárdgolyó hozzá képest copfos indián. Tükörsima fejére korcsolyával száll le a szúnyog is, ámbár lehet hogy saját magát nem tudja megműteni ezért került csapdába, vagy jótét lélekként a saját haját osztogatta széjjel, ha nem volt megfelelő donor. De reklámnak nem volt jó az biztos!:-)
 
A donor terület mindenkinek a hátsó tarkónál és az oldalsó részen található, ahol a hajszálak elvben örökké megmaradnak így kiváló minőségű "anyagot" lehet kivenni hagymástól! Tiszta zöldségtermesztés! :-)
 
A ma elérhető legjobb SafeSystem-FUE módszer szerint szálanként, a legmodernebb technikával egy félautomata eszköz segítségével nyerik ki, majd ültetik át a hajszálakat. Az eredmény tartósnak ígérkezik! Meglátjuk!
 
A beavatkozás folyamatát képekkel és hozzászólásokkal nyomon követhetitek itt, és ha bármi kérdés van írjatok bátran, megpróbálok rá válaszolni vagy én vagy a nagymutterom (akinek szeméremszőrzet beültetést kellene végrehajtani, mert 1945 óta már nagyon viseltes lett a kozák kucsma)
 
Szóval megpróbálok segíteni azoknak akik hasonló beavatkozáson gondolkoznak, vagy már készülnek rá! :-) Egészségetekre!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rokkerzsoltti.blog.hu/api/trackback/id/tr194361345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása